In de praktijk wordt gebruik gemaakt van de Foxlaser. Voor gezonde en heldere nagels

De schimmelnagelinfectie

2% tot 14% van alle volwassenen krijgt een keer te maken met een schimmelnagelinfectie oftewel onychomycose. Behandelen met medicatie kan hevige bijwerkingen veroorzaken en geven niet altijd resultaat. Een andere radicale en onvriendelijke behandeling is het chirurgisch laten verwijderen van de nagel. Lasertherapie neemt mede door de goede resultaten en patiëntvriendelijke methode toe in populariteit. De behandeling is nagenoeg pijnloos.

Hoe snel heb ik weer gezonde nagels ?

U zult het resultaat niet onmiddellijk kunnen zien. Teennagels groeien langzaam. Na 8 weken is het eerste resultaat zichtbaar. Het eindresultaat na 9-12 maanden.

Wat u nog meer moet weten?

Behandeling is veilig, geen verdoving nodig, geen bijverschijnselen. Sokken en schoenen kunnen direct weer gedragen worden, nagels eventueel weer gelakt. U krijgt alle informatie voor het zo goed en snel mogelijk laten slagen van de behandeling.

Wanneer mag u NIET behandeld worden

Wanneer er sprake is van neuropathie. U voelt de warmte van de laser dan namelijk niet/ niet goed. Tijdens zwangerschap. Ontstekingen aan omringend weefsel.

Maak afspraak

Bestaande cliënten Nieuwe cliënten